Типи і види перцю для посадки
Типи і види перцю для посадки
Є так багато видів перцю. Деякі з них легко діють на смакові рецептори; інші - м'яка форма тортур. Так як жарко ти можеш піти? Давайте з'ясуємо за допомогою декількох обраних різновидів, перерахованих нижче.
Види перцю
Хоча технічно це фрукти в більшості випадків (і ті, що з сильним літнім сезоном), перець і чилі точно не приносять солодкий, соковитий смак, який ви очікуєте від ягід влітку. Замість цього вони змушують наші смакові рецептори жити на межі. Ви можете замовити насіння перцю за самою вигідною та доступною ціною.
Перці прекрасно себе почувають в літню пору, коли вони можуть вбирати тепло і насолоджуватися сухою погодою. Їм подобається жити в теплі, виробляти тепло і приносити тепло в наші кухні. Більшість рослин будуть давати врожай і восени.
Солодкий перець
Болгарський перець солодкий, і його можна їсти сирим з хумусом (або іншими соусами) або готувати в жаркому. Вони доступні в червоному, зеленому, помаранчевому і жовтому кольорах. Іноді їх сушать і перемелюють в перець.
Шішіто
Їх часто смажать і покривають бульбашками. Обвуглитися і окропивши маслом або соусом, вони самі по собі можуть стати відмінною закускою. Але будьте обережні, їх є - азартна гра. В основному це ручний перець, але зазвичай в пучку є один гострий шішіто. Ви просто не знаєте, який саме, поки не відкусите.
банановий перець
Також солодкий перець, його часто використовують в бутербродах. Вони також гарні в салатах (їх зазвичай можна побачити в закусках в італійських закусочних) і в піці. У них трохи більше присмаку, ніж у болгарського перцю.
Солодкий італійський перець (пепперончіні)
Їх часто плутають з банановим перцем, вони виглядають і дуже схожі на смак і майже завжди можуть використовуватися як взаємозамінні. Pepperoncinis просто приносить трохи більше запаху. Вони не гострі.
перець пімент
Також відомий як вишневий перець, він також є ключовим інгредієнтом сиру перцю. Відмінний кандидат для фарширування перцю, так як він не гострий і займає друге місце в найнижчому рівні шкали Сковілла.
Пікільо
Ви в основному побачите їх консервованими або в банках в спеціалізованих продуктових магазинах. Їх можна протирати для соусів або навіть начиняти сиром, запікати і є як закуску. Їх зазвичай не вважають занадто гострими, порівнянними з перцем Анахайма або поблано.